Meneekö ADR-korttisi vanhaksi? Tarvitseko luvan vaarallisten aineiden kuljettamiseen?

Tarjoamme ADR-koulutusta - lue lisää!

Tarjoamme CAP-kursseja kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden kouluttamiseen.

Tutustu kurssitarjontaamme!

CAP Valmennus Oy - CAP koulutusta

CAP koulutus, kuorma- ja linja-autonkuljettajan jatkokoulutus | Turku | Salo | Pori | Tampere

Olemme toteuttaneet koulutuksia Turku, Pori, Tampere, Salo ja Vantaan alueella. Koulutukset toteutetaan joustavasti asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä.

Työ henkilö- ja tavarakuljetusalalla on vaativaa. Raskaat ajoneuvot edellyttävät vastuuta, tarkkuutta ja oikeaoppisten turvallisuuskäytänteiden hallitsemista. CAP kursseilla kuljettavat saavat asianmukaisen jatkokoulutuksen, joka auttaa hallitsemaan riskittömän, taloudellisen ja laadukkaan ajon. 

CAP Valmennus Oy tarjoaa kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyydestä säädetyn lain (273/2007) mukaista kuljettajien jatkokoulutusta eli ns. direktiivikoulutusta. Jatkokoulutusten tarkoitus on kuljettajien ammattipätevyyden ylläpitäminen ja täydentäminen.

Järjestämme CAP kursseja esimerkiksi Turussa, Salossa, Porissa ja Tampereella. Jokainen CAP koulutus räätälöidään aina yrityksen ja koulutettavien tarpeisiin sopivaksi, laadukkaalla sisällöllä ja tehokkailla opetustavoilla. Koulutusohjelmamme ovat Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin hyväksymiä.

Koulutustarjontaamme kuuluu lisäksi: Trukkikuljettajakoulutus - turkkikurssit, työturvallisuuskoulutus - työturva ja Tieturva 1, ensiapukurssit ja ensiapukoulutus.

Meiltä myös REAK-koulutusta. Tiedustelut 

Tutustu kursseihimme ja ilmoittaudu mukaan! Halutessasi kerromme mielellämme lisää. 

Ota yhteyttä

Tutustu kurssitarjontaamme tästä ja ilmoittaudu mukaan!

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *